Monday, May 10, 2010

HoUsE OwH HoUsE!!!! - Putra Suria Residensi...

Gue dalam planning nak beli rumah...rumah oh rumah..best kan kalau ada rumah sendiri. boleh bergolek gelentang..boleh berjimba-jimba...boleh tuut...(itu untuk mak pak je yerk!!), main masak-masak,konda kondi & macam2 lah boleh buat...plan nak beli rumah yang besar but macam lah acik ni gaji besa sangat...beli lah mana yang mampu ye makcik...

Inilah layout rumah yang gue nak beli ha..nama macam glamer PUTRA SURIA REDISENSI tapi taklah glamour mana pun...


Layout 1


Layout 2

Layout 3

Layout 4

MoMmY LALA : Hubby..Please buy new Furniture for me...

10 comments:

eyka said...

ekau nak ronang lautan kek mano? cubo cakap? kek KL ni ado pantai ko? pantai dalam ado lah. hohoho!

arukawa said...

den nak boronang kek atas bumbung nun ha!!!

eyka said...

kek atas bumbung ado apo? ekau nak borondam dalam tangki air ko? hohohok!

arukawa said...

kek tangki air la acik nak ronang ni..hahahahaha

GBuddy said...

Salam puan,

Saya google Putra Suria Residensi dan jumpa blog ni.

Sgt berminat dgn PSR nie. Kalau nak beli agak2 kat maner leh dpt info yer? Dah call pejabat Amber tapi diorang cakap dah sold out.

Mana tahu kot2 puan sbg pembeli ada info2. yg org luar tidak tahu...

TQ.

shah said...

FYI
http://inginiur.blogspot.com/2011/06/bina-rumah-untuk-manusia.html

misscha said...

akak beli umah ni ke? ...sy pembeli juge..x sabau nk pindah..hihi

mama lala said...

:: GBuddy ::
rasanya setakat ni rumah ni dah fuly booked and almost siap dah..maybe next year 2012 dapat cf kot..


:: misscha ::

yeke beli?blok apa n tingkt berapa? manalah tau kita ni berjiran kan..

zawana said...

if ada kengkawan yg interested dgn putra suria ni tp tak dpt beli aritu, boleh la contact sy...0122437852- ana.
lokasi terbaekk.. dekat sgt dgn lrt..senang nak sewakan...

mama lala said...

awak buyer situ jugak ke? coz my friend ada tanya saya then saya suruh dia call amber kata dah xde kosong..u nak jual berapa?