Tuesday, December 7, 2010

Mama Lala Di Pagi Hari Selepas Tahun Baru - Awal Muharram

Amboi..panjang nya tajuk entry kali ni..menunjukkan setelah sekian minggu tak update blog terchinta ni.....tiap pagi jengah blog kengkawan..semua ada entry baru makcik lala je terkedek-kedek tak update blog..uwawawawawawa!!! kadang-kadang bila nak update blog ni jew idea tarak..... macam lah nak karang buku kan...

Apa-apa pun....salam tahun baru blogger-blogger sekalian...salam Maal Hijrah...apa azam tahun baru??? makcik Lala masih lagi tak habis nak fullfilled kan azam lama..cam mana tu? tahun baru dah sampai tapi azam tahun lepas bukan tahun lepas jew..2tahun lepas pun belum settle lagi...hahahaha...azam tahun baru nak jadi orang baru..nak jadi Lala yang baru tapi bukan tambah orang baru..ups!!! niat di hati mmg nak tambah tapi tengok balik jahitan diperut ni rasa nanti dulu la...gerun...biar anakanda Muhammad Farish Izdihar besar dulu ye...

Pagi-pagi cam gini rasa sunyi jew ofis..mana semua orang pergi ye? cuti ke? makcik lala xcuti ke? atau cutimu dah habis? tak lah...biarlah mereka dan keluarga mereka bercuti dulu...lepas dorang lapor diri selepas bercuti, giliran ku pulak bercuti....erm....erm...baru best...

No mood lah nak buat kerja di pagi hari ni...tiba-tiba idea nak bukak portal UiTM pun datang...saje nak tgk result walaupun dah tau result tak keluar lagi...saja nak menyibuk..tak kira nak bukak jugak...ha ambik ko Lala..sibuk sangat nak tengok result..



Uish..time ni confident level dah high....semangat..semangat...


Erm...erm...dag..dig..dug..debaran terasa...


Excited...excited...

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Haaaaa....semangat sangat ek....mak dah kata belum..belum la..degil!!!


 Padan mukaku....cannot find server....hahahahahaha...


Mama Lala : nanti update lagi ye...will be coming..Furqah Adha Besday Bash...

4 comments:

Ummi Iman said...

wah.. semangat..
bagus... ini lah pelajar yg kit carik... huhu...
u gO galz.. =)

mama lala said...

ermmm...agak2 ada award x nk bagi?ke ada keje kosong x kat sana?hikhikhikhikhik

Ummi Iman said...

nnti den suh dean kt sane bg award kt ary eh.. huhuhu
nk kije kt cni?? hurmm.. nk berubah angin ke ;)

mama lala said...

yelah...mie nak carik keje lain la..tlg la...hikhikhik..nak ubah angin la..