Wednesday, May 19, 2010

ALLAH Mahu MeNgujiKu...

ALwaYs Make Us HaPpY

My PreciOus


Farish anak mama yang sangat comel dan sangat bijak.  Dialah buah hati aku dan hubby.  Hampir setiap hari yang berlalu tak akan aku sia-siakan masa bersamanya. Menjadi seorang ibu adalah satu perkara yang amat menyeronokkan.  Farish sentiasa buat mama dan abah terhibur dan menceriakan hidup kami.  Farish penyeri hidup aku dan hubby. We love you sayang.

Can you imagine baby yang sangat ceria hampir setiap waktu tiba-tiba jadi tidak ceria.Farish demam akibat ada ulser dalam mulut dan exzema nya yang semakin teruk.Argh!!!!xsanggup aku. Tak sanggup rasanya nak tengok keadaan dia seperti ini.Hampir setiap malam menangis sambil menahan sakit bila nak menyusu dan menangis setiap kali disuapkan makanan.Sedangkan kita yang sudah berganjak ke alam tue ni pun bila ada ulser dalam mulut akan sakit inikan bayi yang baru sahaja berumur 10 bulan (20th May).   


EcZeMa

MouTh ULser
MOMMY LALA : berat mata memandang berat lagi bahu yang memikul...

2 comments:

eyka said...

sian bobot.. xpe kak, insyaAllah nnt bobot mst sihat punye.. erm, camne bleh kena ekzema? baby pun bleh kena ek?

ayu said...

wei ni bila pulak ko curik tangkap gambar dlm mulut dia? ko makanlah supplement.....biar bila dia bf dia pun dpt khasiat....