Sunday, November 7, 2010

Ariani Members Day

From Harian Metro - 4 Nov 2010
Just share...today is the last day for Ariani Members' Day...dapat info pun from Harian Metro last thursday...erm..nak pergi xdan dah...lagipun acik lala ni xregister ariani member card lagi..hukhukhuk...kalau pergi pun selalu pinjam kad Kak Ajie...hikhikhikhik...Ariani Members' Day ini eksklusif hanya untuk pemegang kad ariani sahaja...tak kisahla Platinum, Gold atau Privelleges..diskaun up to 50%..rugi kalau tak pergi...jangan lepaskan peluang keemasan ni...5 hingga7 November 2010....adios...jom shopping

3 comments:

nieda said...

huhu..x sempat pun nk shoping kt ariani. bajet terhad. hehe. takpelah, ayat nk menyedapkan hati, lain kali pasti ada sales mcm ni lagi

aimaniman said...

wallamak.. sjak dok ward x sempat nak buat apa.. dok pantang lg akak.. cuti sekolah pun kira cuti sumer laa.. sale ke aper kee pjam mata je.. time akak bli dulu ariani tang biasa pun 79 inggit dik.. la nie tinggal 30 je katernye.. isshhhh

mama lala said...

kak nieda...tula ila pun bajet dah terhad and dah simpan bajet tuk lain..huhuhuhu..lain kali kita g beli la yerk..banyak sale lagi kan

aimaniman : tgh pantang ke akak?xpe kak bak kata kak nieda..ayat nak sedap ka hati...lain kali ada sales lagi kan...hikhikhikhik