Friday, November 26, 2010

1st Malaysia Baby Children and Parent Expo....


Salam Jumaat guys....pagi-pagi jumaat acik Lala bersemangat untuk ke opis dengan menyarungkan baju kaler merah..merah tanda berani kan???? so apa aktiviti kengkawan this weekend...shopping?makan free kat rumah pengantin?masak?basuh baju?main dengan anak-anak? main dengan paknya?mop lantai?kemas rumah?jogging?erm...banyak nya aktiviti kan nak di buat weekend2 cam gini..ermmm....kalau tiada apa2 aktiviti jomlah beramai-ramai memeriahkan expo ni....a lot of aktiviti ada di sana....26-28 November 2010...Atrium Hall 1 & Hall 2..Mid Valley Exhbition Center...10am - 9pm...ibu-ibu, bapak-bapak dan bakal  ibu bolehlah dtg untuk memeriahkan lagi expo..come and join me....

3 comments:

Ummi Iman said...

ary pegi ke... mcm besh je kan.. ingat nk gi tp Chteh kije la plak.. kena jaga MAHA.. adusshh

mama lala said...

mie..aku nak g yesterday..not badlah..tapi mak oitt..sgt ramai org...aku igt g jumaat lengang..jangkaan ku meleset...g lah..aku pun igt nak ke MAHA esok..(ahad)

Miss Faisya said...

kak ari, kalau nk best, g awal pagi jumaat, sebelum expo tu bukak lg..time tu pun ekceli dah ramai, dah rebut2 goodies