Sunday, November 21, 2010

Dinner...

Pada suatu malam....tiba-tiba perut lapar dan En.Hubby macam tau2 jew perut mama lala ni dah berkeroncong lagu Memori Daun Pisang...

Mr.hubby : " Ma, jom kita dinner kat luar nak?..."

Mama Lala : "Dinner luar???? (confuse) tapi dalam hati Yahoooo!!!!! xpayah masak...yeay!!!yeay!!!"

Mr. Hubby : " Nak dinner kat mana?"....

Mama Lala : " up to u la dear...(tapi dalam hati nak dinner kat santai cafe)....make a wish la time ni...

Mr.Hubby : "ermmm...ma apa kata kita dinner kat Santai Cafe..."

Mama Lala : "wau!!!! (sambil melompat-lompat macam Mr.Bruk Mak Yeh)... i lap u la hubby...tau je apa   kata hati wife mu ni...hikhikhikhik..."

So, kami bertiga pun bersiaplah ala kadarnya ke sana..alah nak makan jew pun..bukan nak ke mana...tapi style still kena jaga beb....




 

Mama lala sukakan landskap nya...no wonder la every night memang ramai yang datang...besides of the decoration, the taste of food pun kira not bad lah jugak...

Action 1

Action 2

Action 3

Action 4 - Makan time...
Inilah antara aksi yang sempat acik lala snap untuk tontonan umum...ahaks....ini baru anaknya..kita tengok aksi mak dan paknya ok....
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Mama Lala : teringin sangat nak ke Full House Restaurant..tapi kat mana ye????guys..help me..

3 comments:

CP said...

best ek dating sakan mama lala nie... mentang2 skrg cuti sem, seronok ekk....

farish : apasal muka mencuka kena peluk ngan mama, buek kes apo ket bawah tue...

zarra said...

kat santai yg kat cheras tu ye...makanan sedap tak???sejak blkg ni,makanan dia kurenggg ler...lama dah x lepak situ...

p/s:bj yg mama suka tu leh amik kat opis mrs curly yekkk...

mama lala said...

Cp : mama lala memang sakan berjalan skarang yelah kan...cuti sem..next month da nak statrt class pulak..sesi balas dendam

Ms.Zarra : ermm...sedap lagi time dulu la..skarang still ok but kureng skit la rather than before..baju?dress tu ek...nanti lala ambik k..berapa RM...lala kirim duit sekali